MERITXELL BANSELL ROCA

Dietista Nutricionista
  • Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica.

  • Màster en Enginyeria i Química dels Aliments.

Experta en dietètica i nutrició

El centre Meritxell Dietètica i Nutrició el formem un equip de professionals titulades i especialitzades en diferents àmbits de la dietètica i la nutrició. Com a dietistes i nutricionistes col·legiades pel Col·legi de Dietistes i Nutricionistes de Catalunya, els serveis que oferim són:

  • Consulta privada de dietista.

  • Serveis per empreses, grups i col·lectius.

  • Tallers, xerrades i formacions.

La nostra història

Vam començar l’any 2008 oferint serveis de dietista a la consulta privada i treballant en paral·lel a la indústria alimentària, després de 6 anys compaginant aquestes tasques, ampliant els nostres coneixements i veient els bons resultats, vam decidir fer un pas més i crear el centre actual per tal de millorar i oferir diferents serveis relacionats amb la nutrició humana.

El nostre mètode

El nostre mètode de treball consta de:

  • Una 1a visita on fem la valoració de l’estat nutricional, l’estudi antropomètric i l’anàlisi clínic del pacient. Inclou una pauta dietètica totalment personalitzada i les recomanacions corresponents, incloent un servei de dubtes.
  • Visites de seguiment que les programem en funció de les necessitats del pacient de forma setmanal, quinzenal, mensual o trimestral. Aquestes visites inclouen el control dietètic i antropomètric corresponent, una nova pauta dietètica i també el servei de dubtes.
  • Una vegada assolits els objectius, treballem amb el pacient el manteniment dietètic.

L’entrega de la pauta i recomenacions dietètiques es fa al llarg de les següents 48h de les visites.

Per a qualsevol dubte, disposes del e-mail i telèfon de contacte per poder-te comunicar amb nosaltres sempre que ho necessitis. D’aquesta manera, et sentiràs acompanyat i et podrem ajudar en el teu dia a dia.

Les pautes que elaborem són totalment personalitzades. Les adaptem segons l’historial dietètic i també els hàbits i gustos.

La nostra tasca consisteix en assolir els objectius dietètics i també en millorar els teu hàbits alimentaris d’una forma sana i equilibrada.

Evitem qualsevol “dieta miracle” que pugui provocar un efecte rebot i  haver de controlar els grams de cada aliment. A més, les dietes que elaborem no inclouen cap tipus de batuts ni barretes.

Tot això és la clau per aconseguir un manteniment amb èxit, i així ens ho demostra l’experiència!