Benvinguts!

Tots ens hem plantejat dubtes sobre l’alimentació que a través dels mitjans o comentant-los amb amics hem intentant trobar-ne la resposta, i no sempre acabem de veure-ho clar: ” El meu fill menja equilibradament? Em puc fiar dels productes que estan etiquetats com a aptes per al.lèrgics o intolerants? Els aliments ecològics ho són realment? D’on prové la matèria primera dels producte que compro? És correcte menjar plats de pasta i carn els dies que practico esport? M’aprimaré si no esmorzo?…”

Conèixer aquestes inquietuds m’ha empès a crear aquest blog perquè pugueu aprendre, conèixer i saber més dels aliments, la nutrició i l’alimentació humana en general. I perquè us sigui ben útil, el blog pretén ser un punt de trobada també per compartir tot allò que sapigueu o vulgueu conèixer més a fons de temes de nutrició.

Benvinguts!