PÈRDUA O AUGMENT DE PES

Moltes vegades relacionem el dietista amb el pes, és a dir, en busquem un per tal d’aconseguir guanyar o perdre quilos.

A Meritxell Dietètica i Nutrició som expertes en aquest àmbit. Elaborem pautes alimentaries personalitzades, a mida del pacient i només amb aliments. A l’hora d’elaborar el menú tenim 3 premisses bàsiques: la primera és que el pacient no passi gana ja que això genera molta ansietat, tenim cura de mantenir tots els aliments a la dieta sense excloure’n cap i tenim molt en compte els gustos personals, és a dir, volem que el menú sigui agradable, fàcil i bo.

Amb el nostre mètode no són necessaris productes complementaris i tampoc cal pesar els aliments. Simplement, treballem els hàbits alimentaris per adquirir-ne de nous, i millors, i gràcies a la combinació dels aliments aconseguir la pèrdua de pes desitjada o bé el contrari, segons l’objectiu que ens marquem en un inici. Així, ho aconseguim sense cap efecte rebot, insistim que la clau és el canvi d’hàbits i una bona educació nutricional.

El nostre objectiu no només és assolir el pes desitjat, sinó que una vegada s’assoleix, et donem les pautes perquè el puguis mantenir mitjançant una alimentació sana i equilibrada la resta de la vida.

“El cos és el nostre jardí, la voluntat és el nostre jardiner” (William Shakespeare)

RESERVA VISITA

Selecciona l'horari que prefereixes:

Selecciona com vols fer el seguiment:

PresencialOnline (skype i/o correu electrònic)

* Tots els camps marcats amb asterisc són obligatoris.