ESPORT

L’alimentació d’un esportista influeix d’una forma significativa en el seu rendiment i la seva recuperació. En qualsevol esport, a banda d’un bon entrenament, l’alimentació i la hidratació són els altres factors clau per assolir un bon rendiment i evitar lesions.

En funció de l’esport que es practica, l’edat, el sexe o les hores d’entrenament que hi dedica, les necessitats nutricionals i energètiques de l’esportista són diferents i es requereix una pauta alimentària concreta. Per exemple, no tenen les mateixes necessitats nutricionals una persona de 20 anys que una de 50; un esportista que entrena per córrer una marató que un altre que va al gimnàs per guanyar massa muscular; o un futbolista i un gimnasta.

Així doncs, si el que desitges és millorar el teu rendiment i les teves capacitats físiques, tan si el teu objectiu és personal o bé professional, nosaltres t’assessorem sempre de forma individual i personalitzada a través d’un pla nutricional, sempre amb els consells i recomanacions més adients.

“El teu cos és un temple, però només si el tractes com a tal” (Astrid Alauda)

RESERVA VISITA

Selecciona l'horari que prefereixes:

Selecciona com vols fer el seguiment:

PresencialOnline (skype i/o correu electrònic)

* Tots els camps marcats amb asterisc són obligatoris.